Browar Raduga – piwo z nawyższej jakości zsurowców!

autor

Pomysłodawcą, właścicielem i piwowarem Browaru Raduga jest Andrzej Kiryziuk, który w 2014 roku wyznaczył sobie jasny cel: warzyć piwa z najwyższej jakości surowców, zgodnie z zasadami piwnego rzemiosła i z dodatkiem szczypty fantazji. Obecnie w prowadzeniu browaru pomagają Andrzejowi siostra oraz wspólni znajomi – to dowód na to, że można z sukcesem łączyć biznes i bliskie relacje. Browar Raduga to połączenie miłości do piwa rzemieślniczego oraz sympatii do dobrego kina, co widać na etykietach inspirowanych kultowymi filmami. Każde ich piwo to nie tylko ciekawa receptura, ale też próba oddania charakteru wybranego filmu za pomocą smaku i aromatu. Andrzej, który swoją przygodę z piwem zaczynał od warzenia domowego, uwielbia eksperymentować, chociaż nie stroni od piw w konwencjonalnych stylach. Dzięki temu w portfolio browaru gości nie tylko klasyka piwowarstwa, lecz także piwa doprawione chmielami z różnych stron świata i wzbogacone egzotycznymi przyprawami, owocami lub herbatą. Poza piwami chmielonymi w amerykańskim stylu, dużą popularność zyskały także piwa Radugi z dodatkiem owoców (niedosładzane!), niebanalnych przypraw (jak aframon madagaskarski), czy z herbatą jaśminową. Raduga dba o jakość swoich piw i rzetelność ich warzenia. Wszystkie składniki są sprawdzane i testowane, zanim trafią do kadzi. Najlepsze słody, najbardziej aromatyczne, naturalne, świeże dodatki – to według nich jest istotą udanej receptury. Więcej na https://browarraduga.pl/

Brak komentarzy

Co o tym myślisz?

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *